Solines levert 28 stalen buispalen voor funderingsproject in Moerdijk

28 Buispalen voor funderingsproject in Moerdijk

Solines levert 28 stalen buispalen voor funderingsproject in Moerdijk

Solines BV heeft recent 28 stalen buispalen geleverd voor een belangrijk funderingsproject bij Europe Steel Center in Moerdijk. Dit project, uitgevoerd door G.L.A. de Kok Bouw Timmer en Renovatiewerken uit Bergen op Zoom, omvat de fundering voor een geavanceerde lasersnijmachine. De funderingswerkzaamheden worden verzorgd door VDB Funderingstechnieken B.V.

De geleverde stalen buispalen bestaan uit losse segmenten en hebben een totale lengte van 24 meter. Ze hebben een diameter van 273,0 millimeter en variëren in wanddikte, afgestemd op de specifieke eisen van het project. Dankzij onze flexibiliteit en ruime voorraad konden wij deze hoogwaardige stalen buizen snel en op maat leveren.

Heeft u een vergelijkbaar project en bent u op zoek naar stalen buizen of funderingspalen? Ons deskundige verkoopteam staat voor u klaar om te adviseren en de beste oplossing voor uw project te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op via 0168 – 35 66 55 of stuur een e-mail naar sales@solines.nl. Wij helpen u graag verder!

Stalen buizen - Heimachine
Getrompte funderingsbuis in de grond
Stalen buizen liggen klaar voor een funderingsproject
Heimachine draait in Moerdijk

Share this post